Настан

Датум
12.5.2018 година
Карти
Бројот на места е ограничен
Локација
Хотел Холидеј ин
Говорник
Ана Бучевиќ

Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство ве поканува на семинарот на кој ексклузивно за првпат во Македонија гостува  Ана Бучевиќ, најдобрата, најпопуларната, највлијателната и најчитаната мотивациска говорничка и авторка на просторите на поранешна Југославија! Нејзината работа во оваа област секојдневно влијае позитивно на милиони луѓе од овие простори, а нејзините книги се вистински бестселери.

Ана Бучевиќ почнала активно да работи како мотивациски говорник во 2012 година со цел да ја подигне свеста за дејството на Законот на привлекувањето врз животот на поединците, т.е. да ги потсети луѓето на нивната способност за креирање на сопствениот живот. Досега одржала огромен број семинари во целиот регион и мотивиралa илјадници луѓе, кои најдобро сведочат за успешноста на нејзината работа.

Во 2015 година станала и коосновач за Хрватска на академијата „BigU“, меѓународна едукациска онлајн-платформа со најпознатите светски предавачи на подрачјето на деловниот и личниот развој. Активна е и „онлајн“, на каналот „Сафари на духот“ на „Јутујуб“, на кој речиси секојдневно објавува мотивациски видеа. Каналот во моментов брои преку 17 милиони прегледи

Доколку сакате да ја креирате својата стварност и да станете сведок за чудата во својот живот, Ана Бучевиќ преку овој семинар ќе ви помогне да ги остварите своите цели.

Семинарот ќе се одржи на 12.5.2018 година, со почеток во 9 часот, во хотелот „Холидеј ин“. Котизацијата за учество на овој настан изнесува 4 000 денари.

Можете да привлечете пари, здравје, љубов, изобилство и среќа… Можете да бидете и да имате сè што ќе посакате затоа што и сте дошле на овој свет за да искусите кои сте навистина! КРЕАТОРИ НА СОПСТВЕНАТА СТВАРНОСТ!

Kонтакт: seminarskopje@gmail.com
Книжарница Антолог: 02 6169150

Програма 

 • СТАНЕТЕ СВЕСЕН КРЕАТОР/ POSTANITE SVJESNI KREATOR
  СТАНЕТЕ СВЕСЕН КРЕАТОР/ POSTANITE SVJESNI KREATOR
  Прв семинар на Ана Бучевиќ во Скопје!
  12.05. СКОПЈЕ
  Времетрање на семинарот: од 9:00 до 15:00 ч.
  Хотел Холидеј ин, ул. Филип Македонски 5 Скопје
  Распоред:
  9:00     ПОЧЕТОК НА СЕМИНАРОТ
  12:00   ПАУЗА
  12:45  СЕМИНАРОТ ПРОДОЛЖУВА
  15:00   КРАЈ НА СЕМИНАРОТ
  Јазик на семинарот:- Хрватски

  Ана Бучевиќ Мотивациски говорник

Регистрација

Доколку сакате да ја креирате својата стварност и да станете сведок за чудата во својот живот, Ана Бучевиќ преку овој семинар ќе ви помогне да ги остварите своите цели. Побрзајте, бројот на местата е ограничен. Цена на единечен билет: 4000 денари.

Пријави се

Контакт Имате прашање? Пишете ни

Хотел Холидеј ин

Filip Vtori Makedonski, 5, Skopje 1000

Локација